• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Een eigen plekje vlakbij het strand


Wat ik vorige week nog niet had durven dromen, is nu gewoon waarheid. We hebben een eigen plekje vlakbij bos, strand en mooie duinen. Jeroen zat vorige week op zijn iPad naar stacaravans te kijken. Ik zag dat en zei "wat ben jij nou aan het doen". Hij liet me een leuke stacaravan zien en zei dat het hem wel leuk leek zo aan het strand. Mijn eerste reactie was "daar hebben we geen tijd voor" maar mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Zo'n plekje niet ver van Tholen vlakbij de zee. Lang hoefde ik niet na te denken. Het leek me heerlijk. Toen we ook nog eens echt een mooi exemplaar vonden, werd ik nog enthousiaster.

Zondag zijn we gaan kijken in Burgh Haamstede. De stacaravan viel helemaal niet tegen, was nog mooier dan verwacht. De cottage caravan is in zeer goede staat, goed onderhouden en ligt op een mooi plekje. Voor de zekerheid hebben we nog 2 andere caravans bekeken maar die waren het echt niet. Daar waren we het snel over eens. We vroegen een dag bedenktijd maar eigenlijk waren we er na een korte strandwandeling over uit. We doen het. Geweldig vooruitzicht, binnenkort een eigen plekje vlakbij bos, strand en hele mooie duinen. Heerlijk!

#stacaravan #BurghHaamstede #strand #zee #bos #duinen #ontspannen #ontspanning #relax #blij #familie #tweedehuis

149 weergaven0 opmerkingen