• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Nieuw Velux dakraam met rolluik door Dakraam Steenbergen


Afgelopen dinsdag stond Dakraam Steenbergen al vroeg op de stoep om ons dakraam te vervangen. Het oude houten raam was aardig versleten (lees verrot) en werd vakkundig vervangen door een nieuw kunststof raam met een elektrisch rolluik. Een mooie verbetering met het oude gordijn. Door de rolluik wordt het 's zomers niet te warm en 's winters niet te koud. Ook is er nu minder geluidsoverlast tijdens hagel en regen en wordt het prima donker overdag voor Jeroen als hij nachtdienst heeft. Het raam zat er zo in en het oude werd keurig afgevoerd door Dakraam Steenbergen. Prima geregeld!

#DakraamSteenbergen #rolluik #Velux #raam #dakraam #kunststof #elektrischrolluik #isolatie #nachtdienst #geluidsoverlast #warmte #kou #verrot #houtenraam #huis #verbouwing

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0