• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Kwestie van enthousiasmeren, een ouderavond


Als leraar/onderwijzer/coach moet je toch echt van alle markten thuis zijn. Hoe overtuig je ouders om naar de ouderavond te komen en ze ook daadwerkelijk komen. Ach het strookje helemaal vergeten...

Dit grappige filmpje is onderdeel van de humoristische reeks 'Wat nou...?' voor leraar24. Cabaratiers Dianne Liesker en Kees van Amstel stellen verschillende onderwerpen uit het onderwijs aan de kaak.

#onderwijs #ouderavond #leraar24 #leraar #onderwijzer #DianneLiesker #KeesvanAmstel #enthousiasmeren #grappig #humor #strookje #bellen #telefoon #coach #overtuigen #sketch #cabaratier #cabaratiers #lesgeven #ouderbetrokkenheid #tipvanjufSas #organisatie

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven