google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Gescheiden zones, met óf zonder smartphone op de stoep


In Washington en Chongqing in China zijn ze er al, voetpaden voor smartphone gebruik én zonder smartphone. Gescheiden zones, zodat je niet snel tegen iemand aanbotst die bezig is met zijn telefoon. Loop je met je telefoon dan op eigen risico. Zouden we ze binnenkort ook in Nederland zien?

#telefoon #smartphone #Washington #Chongging #China #voetpad #footpath #smartphonefreezone #smartphoneownrisk #lane #zones #smartphinevrijezone #mediacoach #media #stoep #cellphone #nocellphones #walkinthisline #tipvanjufSas

30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page