• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit Een klein leven geschreven door Hanya Yanagihara


Altijd bijzonder als je een boek cadeau krijgt. Dit boek "Een klein leven" kreeg ik van vrienden voor mijn verjaardag. Een dikke pil van 751 pagina's. Maar wat is het een mooi boek, niet langdradig, niet herhalend maar zo bijzonder geschreven. Vier studievrienden zoeken samen hun weg in New York: de charmante acteur Willem, de excentrieke kunstenaar JB, de getalenteerde architect Malcolm en Jude St. Francis. Jude is teruggetrokken, slim en raadselachtig. Eigenlijk is de rode draad in het boek de jeugd van Jude. Een gruwelijk bizarre jeugd die hem gevormd heeft. Zijn vrienden proberen zijn pijn te verlichten, maar naarmate de decennia verstrijken dringt zich de vraag op of Jude wel verlost kan worden van de demonen uit zijn verleden. Ik was er soms gewoon van slag van. Het boek heb ik uitgelezen in onze vakantie in Texel, ik moest daarna even los komen van het boek. Het raakt je aan alle kanten. Niet voor niks is het uitgekozen tot boek van de maand bij DWDD.

#boek #DWDD #boekquote #eenkleinleven #animatie #HanyaYanagihara #Jude #JB #Willem #Malcolm #vriendschap #leven #jeugd #misbruik #boekentip #aanrader #mooi #bijzonder

188 weergaven0 opmerkingen