google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Even pauze bij juf Sas


Van mijn voornemen om elke maand minstens 15 blogs te schrijven komt deze maand niet veel. Juf Sas heeft even andere prioriteiten en daar zijn 3 redenen voor.

Reden 1: Vier weken geleden kreeg dochter Daphne (toen bijna 27 weken zwanger) al weeën. Grote paniek en bezorgdheid natuurlijk. Gelukkig zette het niet door maar werd ze naar huis gestuurd met complete bedrust. Dat is best moeilijk met een mannetje van bijna vier. Anton kan veel vanuit huis werken maar een paar dagen per week moet er toch voor Micha (en Daphne) gezorgd worden. Al met al lossen we het aardig op maar het kost wel tijd (en zorg(en)). Afgelopen donderdag was een mijlpaal en was ze 30 weken zwanger. Door de bedrust groeit de baby goed dus we zetten zeker nog een paar weken door. Alles voor een mooi gezond kleinkind.

Reden 2: Vorige week hadden we vakantie, een weekje Texel. Hoewel ik niet echt weg wilde, werd ik door dochterlief weg gestuurd. Het was een heerlijk weekje maar ben toch wel weer blij dat ik terug ben.

Reden 3: het project moestuin. De weinige tijd die overblijft, gaat naar de moestuin en ik vind het heerlijk! Best een grote tuin (150m2) dat al een paar jaar overwoekerd was. Veel onkruid wieden dus maar er groeit ook van alles. Ook is er al gegeten van de tuin. Vier aardbeien, 6 frambozen, 2 x andijvie en ook 2x sla. Ook de kruidentuin gaat goed dus de verse muntthee (3 verschillende smaken) komt voortaan uit eigen tuin.

Juf Sas is dus heel druk bezig en hoopt dat de baby de komende 5 1/2 week nog even blijft zitten en nog goed groeit. Dan komt er weer een nieuwe reden aan en daar verheug ik me enorm op.

#pauze #moestuin #tuinieren #zwangerschap #dochter #kleinkind #zorgen #vakantie #Texel #andijvie #drieredenen #JufSas #minderblogs #bloggen #oma

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page