• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Draadstaal Facebook Stress


"Volgens mij is tie bewerkt hoor, zo ziet ze er helemaal niet uit en die quiche waarschijnlijk ook niet. Maak even een foto. Hij moet over, ik zie er niet uit. Dit is hoe ik glimlach, Frits. Ik zie er uit als een trol uit de Efteling. Flikker op met je blossen. Het gaat niet om de taart, Frits. Wat kan mij dit nou schelen, dit werkt door in alles, in de vrouwenvereniging, in het koor." Geweldig filmpje van Draadstaal over Facebook stress.

#socialmedia #Facebook #stress #jebetervoordoendanjebent #fotobewerken #cabaret #Draadstaal #Fritsmaakdiefoto #media #taart #quiche #trol #Efteling #TipvanjufSas #humor #mediawijsheid #Mediawijsheid #glurenbijdeburen

69 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0