• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit "Als de winter voorbij is" geschreven door Thomas Verbogt


"Als de winter voorbij is" is het eerste boek dat ik gelezen heb van Thomas Verbogt. Moeilijk om uit dit boek een boekquote te kiezen want er staan zoveel mooie quotes in dit boek. "Als de winter voorbij is" staat vol herinneringen van het hoofdpersoon . Welke momenten zijn belangrijk geweest en bepalend voor je leven? Kloppen de herinneringen, de waarheid of de werkelijk. De waarheid is soms wat je zelf van de werkelijkheid maakt. Dit boek is soms een beetje onsamenhangend maar ik houd van het filosofische thema, hoe te leven. Ook vind ik de schrijfstijl van Thomas Verbogt erg prettig, ik had het boek zo uit.

#ThomasVerbogt #Schrijver #schrijver #Alsdewintervoorbijis #boekquote #boek #lezen #filosofie #leven #boekentip #tip #boeken #roman #waarheid #werkelijkheid #herinneringen #hoofdpersoon #momenten #onsamenhangend #schrijfstijl