• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Throwback Thursday Mijn boekenbespreking over Villa Zonneschijn geschreven door Leni Saris 1982


Op Facebook volg ik veel kinderboekenschrijvers en zie dat zij regelmatig vragen krijgen van kinderen over hun boekenbespreking.

Ook ik ben zo'n kind geweest. De persoonlijk getypte brief van Leni Saris en haar meegestuurde foto's en handtekeningen heb ik altijd bewaard.

Mijn boekenkeuze was vrij degelijk, zeker als ik de boeken van deze schrijfster nu inkijk. Maar in 1982 was ik fan en had een aardig collectie pocketboeken van Leni Saris. De brief van Leni is eigenlijk wel aandoenlijk. Ze geeft uitgebreid antwoord over de inhoud van het boek en of het echt gebeurd is. Een hele klus voor haar om dit op deze manier te doen. Volgens mij ben ik ook nog met mijn moeder naar een signeersessie van haar geweest. Dat zal vast wel want het boek Leontine is gesigneerd. Ik weet niet meer welk cijfer ik heb gekregen maar mijn best heb ik zeker gedaan.

#LeniSaris #schrijfster #boekbespreking #boek #tip #handtekening #gesigneerd #fotos #boekenlijst #pocketboek #fan #TBT #throwbackthursday #herinnering #DeLageWaard #hondjes #1982 #VillaZonneschijn #Leontine