• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit "Ik reis alleen" geschreven door Samuel Bjørk


Wat een spannende thriller, dit debuut van de Noorse schrijver Samuel Bjørk. Een thriller en roman in één. De personages worden goed uitgediept en zijn soms belangrijker dan de moorden die gepleegd worden. Heerlijk om te lezen. Ik verheug me al op "De doodsvogel" het vervolg maar ik ga me eerst storten op het dikke boek "Een klein leven" van Hanya Yanagihara.

#ikreisalleen #SamuelBjørk #debuut #roman #lezen #boek #tipvanjufSas #Noorseschrijver #debuutroman #thriller #boekquote #bookquote #leesplezier #personages #MiaKruger #Dedoodsvogel

27 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0