©2020 juf Sas

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

  Zangfietspad, uit volle borst zingen op de fiets


  Uit volle borst zingen op de fiets. Veel mensen vinden dat fijn maar stoppen als er een tegenligger of medefietser aan komt. Op een zangfietspad mag je gewoon doorgaan met zingen. In Amsterdam, Amersfoort, Almere, Houten en Dongen kun je je favoriete liedje (mee)zingen op de fiets zonder dat iemand daarvan opkijkt. Ik pleit voor meer zangfietspaden in Nederland, scheelt vast een stukje chagrijn.

  #zangfietspad #Dongen #Almere #Amsterdam #Houten #Amersfoort #fietspad #vrolijk #chagerijn #fiets #buiten #zingen #AngeliqueKuijpers #tegenligger #doorzingen #uitvolleborst #meerzangfietspaden #tipvanjufSas

  28 keer bekeken
  google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0