google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Zangfietspad, uit volle borst zingen op de fiets


Uit volle borst zingen op de fiets. Veel mensen vinden dat fijn maar stoppen als er een tegenligger of medefietser aan komt. Op een zangfietspad mag je gewoon doorgaan met zingen. In Amsterdam, Amersfoort, Almere, Houten en Dongen kun je je favoriete liedje (mee)zingen op de fiets zonder dat iemand daarvan opkijkt. Ik pleit voor meer zangfietspaden in Nederland, scheelt vast een stukje chagrijn.

#zangfietspad #Dongen #Almere #Amsterdam #Houten #Amersfoort #fietspad #vrolijk #chagerijn #fiets #buiten #zingen #AngeliqueKuijpers #tegenligger #doorzingen #uitvolleborst #meerzangfietspaden #tipvanjufSas

44 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page