• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Zangfietspad, uit volle borst zingen op de fiets


Uit volle borst zingen op de fiets. Veel mensen vinden dat fijn maar stoppen als er een tegenligger of medefietser aan komt. Op een zangfietspad mag je gewoon doorgaan met zingen. In Amsterdam, Amersfoort, Almere, Houten en Dongen kun je je favoriete liedje (mee)zingen op de fiets zonder dat iemand daarvan opkijkt. Ik pleit voor meer zangfietspaden in Nederland, scheelt vast een stukje chagrijn.

#zangfietspad #Dongen #Almere #Amsterdam #Houten #Amersfoort #fietspad #vrolijk #chagerijn #fiets #buiten #zingen #AngeliqueKuijpers #tegenligger #doorzingen #uitvolleborst #meerzangfietspaden #tipvanjufSas

35 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0