• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De app ChatterPix van Duck Duck Moose leuk om snel een grappig filmpje met tekst te maken


ChatterPix, een leuke gratis app waarmee je in een handomdraai met een foto of een tekening een pratend filmpje maakt. Gebruik je eigen tekening of een mooie tekening uit een boek en creëer je eigen (strip)verhaal. Je kan maximaal 30 seconden tekst opnemen, stickers, een frame en tekst toevoegen. De filmpjes kan je opslaan en je zou meerdere filmpjes kunnen verwerken in een grotere film met bijvoorbeeld iMovie. Werken met ChatterPix is niet moeilijk, de app wijst zich van zelf.

#ChatterPix #DuckDuckMoose #app #digitaal #mediawijs #onderwijs #media #tekst #tekening #fotobewerken #tekenen #humor

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven