• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit "Het boek van de Baltimores" geschreven door Joël Dicker


Heerlijk boek, je blijft lezen. Na de debuutroman "De waarheid over de zaak Harry Quebert" was ik erg benieuwd naar het nieuwe boek van Joël Dicker. Die viel me niet tegen. Het verhaal van de twee families Goldman: de Goldmans-uit-Baltimore en de Goldmans-uit-Montclair wordt door Marcus Goldman verteld. Het drama is een rode draad door het boek en pas op het eind kom je er achter wat er nu precies is gebeurd. Joël Dicker is soms herhalend, dat vond ik in zijn eerste boek ook maar het wordt niet echt storend. Ik heb me met deze familietragedie mee laten slepen, een aanrader dus.

#tipvanjufSas #boekentip #tip #boek #lezen #boekquote #book #bookquote #bibliotheek #ereader #leesplezier #pageturner #Goldman #JoëlDicker #HetboekvandeBaltimores #jufSas

26 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven