google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Een 3D gebreid jasje, the seamless jacket


Ik houd van mode, creativiteit en nieuwe ontwikkelingen. Geweldig deze 3D-printer/breimachine voor kleding. Alles wordt in 1 keer geprint dus de mouwen, de zakken en de kraag, alles zonder naad. De Seamless Jacket is gemaakt van bijzonder materiaal. Het is bijvoorbeeld aan vier kanten rekbaar en neemt goed vocht op. Het jasje is maatwerk, je wordt ingescand en het jasje met jouw maten wordt geprint. Kan niet anders dat het jasje als gegoten zit. Maatwerk is duur maar zal door deze nieuwe ontwikkeling verleden tijd zijn. Het jasje kost bij Ministry of Supply $250,- en het duurt slechts anderhalf uur om een Seamless Jacket te maken met de 3D-breimachine. Dit wordt de toekomst van kleding maken. Over een paar jaar loop je een winkel binnen, laat je je maat opnemen via een scan en wordt er een compleet kledingstuk geprint. Geweldig toch?

#3D #printer #kleding #SeamlessJacket #breimachine #creativiteit #maatwerk #nieuweontwikkeling #zondernaad #rekbaar #winkel #scan #laserscanner #3dprinter #3DDesign #MinistryofSupply #mode #digitaal

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page