google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter

Pretpark Poëzie 2 E-magazine vol poëzie voor alle leeftijden


Gedicht van Beatrijs Verkiel te vinden in het magazine

Ted van Lieshout is gestart met een poëzie project: Pretpark Poëzie. ´Een digitaal magazine, een internettijdschrift vol poëzie.´ Iedereen kan eraan meedoen: kinderen en volwassenen, schrijvers en dichters, voor volwassenen en voor kinderen, tekenaars en kunstenaars, fotografen en ontwerpers. Professionals, amateurs. Als iemand een gedicht instuurt en de redactie vindt het goed, dan wordt het toegevoegd aan wat er al is. Zo groeit dit e-magazine tot iets dat steeds groter en uitgebreider wordt.

Ga naar Pretpark Poezie 2


36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page