• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Inside Out Binnenstebuiten op Netflix


Vrije dag, wind en regen dus een perfecte Netflix dag. Tip voor deze dag de film Inside Out (Binnenstebuiten). In deze Pixar animatiefilm (van o.a. Toy Story, Nemo, Monsters & Co.) van Pete Docter (maker van Up) word je meegenomen in het brein van een 11-jarig meisje Riley en maak je kennis met haar vijf emoties Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. Iedereen kan zich herkennen in deze film. Goed verzonnen en uitgebeeld hoe het nu eigenlijk werkt in je hersenen. Erg grappig, Verdriet en haar fantasievriendje BingBong zijn mijn favoriete personages.

#tipvanjufSas #film #Pixar #animatie #emoties #PlezierAngstWoedeAfkeerenVerdriet #Plezier #Verdriet #Angst #Woede #Afkeer #PeteDocter #Netflix #BingBong #Binnenstebuiten #InsideOut #Riley #verhuizen #hersenen

128 weergaven0 opmerkingen