• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Kunstwerk "Windlicht" van Daan Roosegaarde in Sint-Annaland, Tholen


De speculaties waren waar. Het Kunstwerk "Windlicht" van kunstenaar Daan Roosegaarde is gisteravond in premiere gegaan. Met ‘Windlicht’ draagt Studio Roosegaarde de gedachte uit dat groene energie iets is om trots op te zijn. De dans van lichtlijnen is te zien vanaf de Annavosdijk Sint-Annaland. Speciale software en tracking technologie detecteert de windmolenwieken die met 280 kilometer per uur draaien. Groene lijnen van licht worden gekoppeld aan deze wieken.

Het kunstwerk is nog te zien op 11, 12, 18 en 19 maart van ongeveer 20.00 tot 23.00 uur, afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij het binnenrijden van Sint-Annaland kunnen bezoekers afstemmen op een speciaal radiokanaal ‘Windlicht FM’ op 105.3 FM om verhalen achter het kunstwerk te horen.

#DaanRoosegaarde #Windlicht #StudioRoosegaarde #kunst #kunstwerk #SintAnnaland #groeneenergie #technologie #windmolen #windmolens #Annavosdijk #windlicht #grootstekunstwerk #creatief #tipvandejuf #Tholen #Zeeland

21 weergaven0 opmerkingen