google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De bloem van een orchidee, wat een schoonheid


Wat is het toch een prachtige bloem, de bloem van een orchidee. Vroeger vond ik het oudbollige planten maar tegenwoordig kan ik de orchidee erg waarderen en heb ik eigenlijk alleen maar orchideen in huis. Misschien ook omdat deze planten erg goed kunnen tegen vriendelijke verwaarlozing. De orchidee legt eerder het loodje door te veel liefdevolle verzorging, dan door te weinig. In spirituele kringen wordt de orchidee genoemd als mogelijkheid om een ruimte die met negatieve energie verontreinigd is te reinigen.

Twee grote witte orchideen voor het grote raam staan weer volop in bloei. Ik geniet enorm van de fluweelachtige bloem. De bloem straalt luxe, liefde, schoonheid en kracht uit. De mooie bloeiende orchidee dus extra in het zonnetje deze week als foto van de week.

#bloem #orchidee #reiniging #spiritueel #schoonheid #luxe #kracht #liefde #huis #inrichting #genieten #foto #fotovandeweek

324 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page