google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Een museum onder water, beelden van Jason de Caires Taylor


Het Centrum voor Cultuur en Kunst op Lanzarote heeft het project “Museo Atlántico Lanzarote” van Jason de Caires Taylor ,een onderwater museum in de zee nabij Las Coloradas in Playa Blanca geopend. De collectie van deze beelden is geplaatst in een oppervlakte van ca 7.00m2 op een diepte van 12m – 15m nabij Las Coloradas ongeveer 500m uit de kust van Playa Blanca. Deze locatie heeft zanderige bodem en is vanwege de ligging goed beschut tegen sterke stroming, ideaal voor duikers en snorkelaars. De beelden zijn bedoeld om 300 jaar te overleven. Het lijkt me erg indrukwekkend dit museum onder water hoewel ik dan eerst moet gaan duiken. En of ik dat er voor over heb?

#museum #onderwater #Lanzarote #JasondeCairesTaylor #PlayaBlanca #duiken #art #beelden

80 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page