google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

I love shoes....en uitverkoop


Drie paar schoenen kopen op 1 dag, ik geef het toe het is wat veel. In je lunchpauze met collega Monique de stad in gaan staat meestal garant voor een nieuwe aankoop. Vandaag liepen we De Splenter binnen en ze waren net alle schoenen aan het afprijzen. Alle uitverkoop ging nu voor 50%, ook de Uggs, All Stars en de Shabbies. Ik vind deze merken erg fijn en leuk maar vaak echt te duur. In de uitverkoop gaat er vaak niet meer dan 20% af van deze merken én nu voor de helft. Meteen zag ik gave Shabbies, gepast en ze zaten gegoten. Daarna zag ik zwarte leren All Stars met witte zolen. Niet in mijn maat....jammer. De verkoopster ging in systeem kijken en ze waren nog wel in Middelburg. Ze worden nu opgestuurd naar Goes dus ik helemaal blij. Tevreden stond ik bij de kassa, mijn eerste Shabbies....en toen zag ik het rek met Uggs. "Gaan die ook voor de helft?" Tuurlijk niet dacht ik maar tot mijn verbazing zei de verkoopster "Ja, die ook". Nog niet gepind ging ik kijken of mijn maat er nog tussen stond en ik had prijs, de blauwe waren nog in 40. Ik was verkocht, dit worden mijn voetbalUggs. Elke zaterdag langs de lijn last van koude voeten, dat is nu verleden tijd. Het was een dure werkdag maar echt zo'n koopje vind je niet gauw weer (en gelukkig was Jeroen z'n salaris net gestort...)

#Shabbies #Uggs #AllStars #gumpen #sneakers #laarzen #shoes #schoenen #uitverkoop #shoppen #Monique #Goes #DeSplenter #schoenenwinkel #koopje #voetbal #koudevoeten #winkelen #leer #handgemaakt #wol #merk #blauw #grijs #khaki #Amsterdam #50 #voordehelft

23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page