google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

LINDA. Valerio met een kinderboek van Tosca Menten in hand


Gisteren was het zonnig en voor het eerst in 2016 dronk ik een kopje koffie buiten. Heerlijk, de zon op je huid, je krijgt er vanzelf een lentegevoel van. De nieuwe Linda was net op de deurmat gevallen. Al bladerend zag ik de reportage van Paulien Cornelisse en Valerio Zeno. Wat mij meteen opviel was de foto van Valerio met het kinderboek Operatie zeer ernstige ramp van Tosca Menten in zijn armen. Leuk, ik hoop dat Valerio het boek ook gelezen heeft. In ieder geval is het een leuke reclame voor lezen en leesplezier.

#kinderboek #lezen #ToscaMenten #Operatiezeerernstigeramp #ValerioZeno #Valerio #Linda #LindaMagazine #Reclame #Boek #boek #LINDA #PaulienCornelisse #buiten #koffie #tijdschrift

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page