• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

LINDA. Valerio met een kinderboek van Tosca Menten in hand


Gisteren was het zonnig en voor het eerst in 2016 dronk ik een kopje koffie buiten. Heerlijk, de zon op je huid, je krijgt er vanzelf een lentegevoel van. De nieuwe Linda was net op de deurmat gevallen. Al bladerend zag ik de reportage van Paulien Cornelisse en Valerio Zeno. Wat mij meteen opviel was de foto van Valerio met het kinderboek Operatie zeer ernstige ramp van Tosca Menten in zijn armen. Leuk, ik hoop dat Valerio het boek ook gelezen heeft. In ieder geval is het een leuke reclame voor lezen en leesplezier.

#kinderboek #lezen #ToscaMenten #Operatiezeerernstigeramp #ValerioZeno #Valerio #Linda #LindaMagazine #Reclame #Boek #boek #LINDA #PaulienCornelisse #buiten #koffie #tijdschrift

28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0