• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Een week van scherven en barsten


Hoewel ik niet echt bijgelovig ben, zou ik het bijna gaan worden. Veel scherven en barsten om ons heen de afgelopen weken. Glazen die vallen, oke dat kan. Ook een scheur in de autoruit van Jeroen is niet iets vreemds. Een nieuwe voorruit erin en zo goed als nieuw weer op pad. Twee dagen later op de snelweg krijgt hij een steen tegen de ruit met als gevolg een flinke barst. Autototaalglas zag Jeroen weer aankomen. De kit was nog niet eens droog en de barst kan niet echt goed gerepareerd worden dus morgen weer een nieuwe voorruit erin. Trouwens prima service daar in Halsteren.

Zaterdag ren ik gauw even de AH in, bij het afrekenen mijn pinpas uit mijn telefoonhoesje, kar opzij schuiven en ik voelde al dat het niet goed ging. In slowmotion belandde mijn iPhone plat op de grond. Adem inhoudend tilde ik mijn iPhone op en eigenlijk wist ik het al. Mijn scherm vol barsten en kleine scherpe scherfjes. Gelukkig is gisteren binnen anderhalf uur mijn telefoon gemaakt bij GSM4You in Goes. We gaan er maar van uit dat we nu alle boze geesten afgeweerd hebben en we heel veel geluk tegemoet gaan. Dat zou prachtig zijn!

#barsten #scherven #scherfjes #AH #Autototaalglas #GSM4You #iPhone #kapot #bijgelovig #bijgeloof #bozegeesten #pinpas #Goes #Halsteren #geluk #voorruit

18 weergaven0 opmerkingen