• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit Honolulu King geschreven door Anne-Gine Goemans


Vorige week in een ruk dit bijzondere boek uitgelezen. Na 70 jaar vertelt Hardy Hardy zijn verhaal. In het boek ook ee verhaallijnen het leven van zijn kleindochter Synne en de broeders van de vrijmetselarij en natuurlijk de band Honolulu King met hawaïmuziek. Het heeft me wat nachtrust gekost maar was het waard. Een boek dat je pakt en als je het uit hebt nog niet loslaat. Je wil eigenlijk in het verhaal blijven. Kortom een echte aanrader.

In het voorwoord staat:

Een cursus in Wonderen

Les 33: Er is een andere manier om naar de wereld te kijken.

Met het liedje van Nina Simone "Feeling Good" kom je helemaal in de stemming van dit boek.

#boekentip #tip #bookquote #boek #leesplezier #lezen #boekquote #HonoluluKing #AnneGineGoemans #mooi #aanrader #Synne #NinaSimone #Feelinggood #tipvanjufSas #wonderen #wereld #Anthos #Amsterdam #pakkend

42 weergaven0 opmerkingen