google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Kunstenaar Paula Strawn beschildert babyhelmpjes tot stoere, lieve en leuke exemplaren


Een redressiehelm of babyhelm is een helm die gebruikt kan worden om het afgeplatte hoofd van een baby of jong kind (plagiocefalie) te corrigeren. De baby's moeten deze helmpjes een aantal maanden dragen. De helmpjes zijn natuurlijk om het hoofdje te corrigeren en geen modeitem. Kunstenaar Paula Strawn beschilderde een helmpje voor een baby van vrienden en nu 12 jaar later doet ze dit nog steeds onder de naam Lazardo Art. Zo worden de saaie witte helmpjes leuke, stoere, lieve en grappige exemplaren. Voor mij als boekenjuf smelt ik helemaal bij de prentenboekenversies zoals Rupsje nooitgenoeg en Max en de maximonsters.

#babyhelm #redressiehelm #PaulaStrawn #LazardoArt #schilderen #kunst #art #helmet #baby #plagiocefalie #tipvanjufSas #prentenboek #Rupsjenooitgenoeg #maxendemaximonsters #lief #stoer

144 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page