• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit Voor jou geschreven door Jojo Moyes


Verhaal van Louisa (26) en Will (35). Louisa's wereld is klein. Ze werkt in een café vlakbij het kasteel en woont nog bij haar ouders. Ze heeft een vriend Patrick, die zich helemaal stort op het marathonlopen. Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen, een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin. Door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Doordat Louisa haar baan bij het café verliest, vindt ze nieuw werk als verzorgster van Will. In het begin kunnen ze weinig van elkaar hebben maar gaandeweg groeit hun relatie. "Voor jou" is een lekker leesbaar boek waarin je Louisa en Will leert kennen en meeleeft met hun levens en hun beslissingen.

#bookquote #boek #lezen #leesplezier #boekentip #tip #bibliotheek #Voorjou #JojoMoyes #roman #Engeland #boekquote

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0