google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Boekquote uit "Een kwestie van geluk" geschreven door Esther Freud


Mijn eerste uitgelezen boek in 2016. Een boek dat ik al een paar jaar geleden uit de bieb had geleend, in begonnen ben maar niet heb uitgelezen. Een tijdje gelezen zag ik het boek weer liggen in de bieb in Tholen. In begonnen, halverwege weer even gedacht ga ik hem uitlezen en dat toch gedaan. Het boek volgt 4 studenten aan de toneelschool, Dan, Charlie, Nell en Hettie, in 3 periodes uit hun leven, deel 1(1992-1994), deel 2(1995-2000) en deel 3(2003-2006). In het begin is het even wennen aan de personages. Sommige delen zijn vlot geschreven, sommige hoofdstukken langdradig. Al met al toch leuk om de onzekerheden, ambities, dromen en verwachtingen, egocentrisme, onderlinge wedijver en jaloezie, moeizame relaties, problemen met uiterlijk, audities, rollen, hoogte- en dieptepunten, het najagen van roem en het succes van Dan, Charlie, Hettie en Nell te lezen. Het boek bevat autobiografische elementen want Esther Freud volgde zelf de toneelschool en is getrouwd met een acteur.

Het boek heeft

#boekentip #tip #boek #bookquote #leesplezier #lezen #bieb #bibliotheek #EstherFreud #toneelschool #toneel #acteurs #boekquote

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page