• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Een verbouwing in 2016, Geluk Bouwservice levert vakwerk


Dochter en schoonzoon hebben een mooi huisje in het centrum van Tholen. Toen ze het 7 jaar geleden kochten was het een bouwval. Uitgewoond en afgeleefd en ik weet nog dat ik zei: "Als je er doorheen kunt kijken, kan het zeker iets leuks worden." Anton heeft zich rot gewerkt en er echt een droomhuis van gemaakt. Hij zat toen zelf nog in de bouw en heeft bijna alles zelf gedaan met hulp van oom Jan en broer William. Van een bouwval naar een geweldig schattig huisje, om samen mee te starten.

Nu 7 jaar verder was hun wens om een aanbouw te plaatsen. Anton heeft een drukke baan en weinig tijd dus werd een offerte aangevraagd bij (oom) Jan Geluk. In november is hij gestart en na een paar weken is hun huis nog mooier, groter en sfeervoller geworden. De gang van woonkamer naar keuken is dicht gemaakt, waar normaal het gangetje was is nu een boekenkast gemaakt en in de keuken is nu een grote voorraadkast. Ze hebben nu een heerlijke woonkeuken, met lichtkoepel, waar je alle ruimte hebt om te zitten, te eten en Micha kan spelen. De radiator is helemaal weggewerkt door een zelfgemaakte ombouw. Buiten heeft Jan de muur prachtig afgewerkt met planken en gordijnen zijn niet meer nodig door de luiken. De mooie nieuwe vloer en de styling van dochterlief maakt het helemaal af.

Mocht je in 2016 willen gaan verbouwen, denk dan aan Geluk Bouwservice. Hij levert echt vakwerk.

#verbouwing #JanGeluk #GelukBouwservice #aanbouw #Tholen #reclame #styling

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
 
google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0