google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Darts, I love it


Ik houd van sport, van veel verschillende soorten sport. Voetbal, tennis (Wimbledon, Rolland Garros), volleybal, basketbal, schaatsen, atletiek bij een wk, kunstschaatsen bij de Olympische Spelen, rugby, ik kijk het allemaal. De afgelopen weken naar veel WK dartwedstrijden gekeken. Een dartbord, 6 pijlen en 2 mensen meer heb je niet nodig. Een wedstrijd is nooit gespeeld. Zelfs met een 0-3 achterstand kan je de wedstrijd toch nog winnen met 5-4. De kwartfinales Rayomond van Barneveld tegen Smith en Klaasen tegen Norris waren geweldige spannende wedstrijden. Je moet de druk maar aan kunnen daar op het podium.

Veel mensen vinden Darts een café sport maar ik denk dat die tijd echt voorbij is. Het wordt serieus aangepakt, er wordt getraind en er zijn mental coaches want vlak vooral dat niet uit bij Darts. Vanavond de halve finale en echt ik zit er klaar voor . Hup Barney, hup Jelle!

#sport #sporten #darts #WK #RTLDarts #Barney #JelleKlaasen #RaymondvanBarneveld #halvefinale #RTL7 #Sportkijken #mentaal

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page