• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit De Vlucht geschreven door Jesús Carrasco


Op eerste kerstdag heb ik dit uigekozen boek van mijn kerstpakket uitgelezen. Deze debuutroman van Jesús Carrasco was een tip van een collega. Het verhaal gaat over een jongen, op de vlucht, en een oude geitenhoeder. Uit het verhaal ontdek je wat voor hard leven deze jongen leidt. Van de stille herder kom je niet veel te weten. Het boek van deze Spaanse schrijver Jesús Carrasco is zo geschreven dat je de sfeer en de warmte haast kan voelen, ruiken en kan inbeelden. Een mooi boek.

#boekentip #bookquote #boek #leesplezier #Carrasco #Devlucht #boekquote

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0