google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Een dag met een gouden randje, Het Festival Nationale Voorleesdagen Goes


Voor het tweede jaar heeft de enthousiaste groep MultiCulti, bestaande uit Marjan van theater De Mythe, Anita van Podium 't Beest, Jessy van Centrum KCE, Esther van Kibeo en ikke van Bibliotheek Oosterschelde, het Festival Nationale Voorleesdagen georganiseerd. Wat was het weer een feestje afgelopen woensdag. Het was vroeg dag, om half 9 gaf wethouder Loes Meeuwisse de aftrap door het prentenboek van het jaar "we hebben er een geitje bij" voor te lezen aan leerlingen van de Tweemaster. De ochtend hebben leerlingen van groep 1/2 van verschillende Goese basisscholen workshop dans van balletstudio Free en workshop muziek van Hetty Mens van KCE gevolgd in de Jeugd Theater School en in 't Beest. Er waren zoveel aanmeldingen dat de workshops ook nog op donderdag 28/1 werden gegeven.

In de Bibliotheek van Goes was een BoekStartochtend ism Gerdien Jansen van bewegen met peuters/Yebo Yoga. Ook zij nam het boek "we hebben er een geitje bij" als uitgangspunt van deze ochtend. Het was een gezellige boel met 18 ouders/begeleiders en 21 kindjes. 's Middags was de Mythe een groot kinderfeest met de twee gratis voorstellingen van Loet Moet. Ruth Bakker maakte er voor de kinderen een onvergetelijke dag van. Anthoni Fierloos stond er met een boekenkraam namens de boekhandelaren Paard van Troje en De Koperen Tuin. Ook Yojo de mascotte van Kibeo liep deze middag rond. Bekijk de foto's die daarvan gemaakt zijn. Mooi om te zien dat we dit met subsidie van de gemeente Goes samen voor elkaar krijgen. Zoveel kinderen die genieten van voorlezen, dans, theater & muziek. Soms voelt werken niet als werken maar als een cadeautje.

#FestivalNationaleVoorleesdagen #Goes #DeMythe #tBeest #MultiCulti #dans #theater #muziek #voorlezen #lezen #NationaleVoorleesdagen #wehebbenereengeitjebij #MarjetHuibers #BoekStart #BoekStartochtend #ouderbetrokkeneheid #LoetMoet #RuthBakker #Kibeo #YeboYoga #GerdienJanse #BibliotheekGoes #boekhandel #PaardvanTroje #Dekoperentuin #CentrumKCE #BalletstudioFree #JTSZ #workshop #cadeautje #genieten #gratis #voorstelling

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page