google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

2015 in vogelvlucht


De laatste dag van het jaar, terugkijkend naar het jaar dat achter je ligt. Een jaar dat voorbij gevlogen is. Waar het goed ging met ons gezin, Jeroen & ik samen, met mijn werk en mij persoonlijk. Natuurlijk zijn er altijd mindere momenten maar over het algemeen was het een mooi jaar.

Mooie momenten van 2015 (onder de onderstreepte woorden zitten verwijzingen naar geschreven blogs en facebookberichten):

Januari: Jens haalt zijn rijbewijs in 1 keer

Februari: beslissing om minder te gaan werken, van 32 naar 24 uur. Er komt weer tijd voor mijn eigen creativiteit

Maart: start met opleiding Communicatie, Sales en Coaching in Utrecht, samen met Jeroen 4 dagen in Hotel IX in Amsterdam geniet van elkaar, de stad en cultuur.

April: Suzanne gaat op kamers in Rotterdam

Mei: Heerlijk een weekje naar Terschelling met Jeroen

Juni: Project voortuin door Johan Moerland, hardlopen weer opgepakt

Juli: Micha 3 jaar! Het jaarlijke bierfietsen georganiseerd door Ingrid en Co

Augustus: Heel veel boeken gelezen, bezoek aan Rob en Getrude in Zwolle en weekje naar de La Mortaise in Bourgogne met Jeroen.

September: Inwerken 4 nieuwe collega's en een eigen moestuin

Oktober: 60 jarig huwelijksfeest van mijn ouders, de familie lipdub

Uitreiking Bachelor diploma van Suzanne

November: Nachtje Haarlem, Juf Sas (her)ontdekt het haken

December: 2 dagen naar Maastricht met Petra en Annique

Natuurlijk zijn dit niet de enige mooie momenten. Ik koester alle keren dat ik de brievenbus hoorde klepperen en "oma Sas" hoorde roepen. Alle harde kroelen en dikke kussen van dat kleine mannetje dat alweer zo groot wordt.

Ik koester alle momenten met mijn kinderen, de gesprekken, de humor, de soms wijze raad, het luisterd oor biedend maar ook de leermomenten voor mezelf.

Ik koester alle momenten met vrienden, bij de voetbal, de (soms spontane) etentjes, de sauna's, de lol, de onbezonnenheid, het delen van vreugde en verdriet met elkaar.

Ik koester alle momenten met Jeroen. Na al die jaren ben ik nog steeds blij als ik de sleutel in het slot hoor en hem binnen zie komen. De interesses die we delen, de boeken die we lezen, de lol die we hebben, als we samen zijn is het goed.

Dank je wel allemaal voor dit mooie jaar, hoop dat 2016 net zo mooi gaat worden. Geniet van deze avond, en voor iedereen een heel mooi 2016 toegewenst!

#terugkijken #Oudjaar #NIeuwjaar #vogelvlucht #jaar #overzicht

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page