google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Bijzondere winkel in Haarlem Home Stock Limited Edition


Geweldige winkels tegen gekomen tijdens onze trip naar Haarlem. Home Stock Limited Edition viel het meest op in het "vernieuwende" winkelconcept.

Dit schrijven ze zelf op hun website over de winkel:

Energie zit in het zoeken, het zoeken naar de balans, het balanceren op de grens. Om niet te vallen moet je blijven bewegen, blijven zoeken.

Homestock is de winkel waar je precies vindt wat je zoekt maar ook precies dát waarvan je niet wist dat je het zocht totdat je het vond.

Homestock is voortdurend op zoek. Op zoek naar de balans in uitersten. De saamhorigheid van het verschil. De gezamenlijkheid van het contrast.

Het is een unieke winkel waar het hele gezin met plezier naar toe gaat, je treft dan ook nooit wachtende mannen aan tegen de winkelpui. Homestock maakt een gewoon interieur bijzonder met robuuste meubels, verfijnd serviesgoed en grappige, mooie en kleurrijke accessoires voor elke ruimte van je huis.

Homestock vertelt het verhaal dat alles kan, gewoon, omdat alles kan. Alles is balans tenslotte, zolang je maar beweegt. En zoeken, zoeken is niets anders dan vinden in uitvoering....

Echt een bezoek waard!

#Haarlem #LimitedEdition #HomeStockLimitedEdition #winkel #inspiratie #winkelen #tipvanjufSas

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page