• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De app Photo Lab, kom helemaal in de kerstsfeer


Grappige gratis app, de app Photo Lab waarmee je met een foto heel veel verschillende effecten kan toevoegen. Er zit een speciale kerst onderdeel bij waarbij je 52 verschillende effecten hebt om jezelf helemaal in kerstsferen te brengen. Eigenlijk met 1 druk op de knop. Je zoekt een foto van jezelf uit of maakt een foto, zoek een effect uit en klaar is Kees. Leuk voor op FB of als je even niets te doen hebt.

#kerst #app #foto #apple #gratis #fotobewerken #christmas #PhotoLab #makkelijk #grappoig #humor #kerstsfeer #tipvanjufSas

45 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0