google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

En welk logo is het geworden?


Zondag was ik aan de slag gegaan met logo's ontwerpen met de app InstaLogo. Ik had 6 logo's ontworpen en vroeg jullie hulp. Er kwamen leuke spontane en zinvolle reacties via Facebook, twitter, Instagram, Pinterest en zelfs via LinkedIn. Logo A en D kregen de minste stemmen. B en C waren favoriet. De snor op logo E en F was niet voor iedereen duidelijk hoewel neef Jan op Instagram opmerkte logo F want met juf Sas zit het wel snor. Maar goed....tromgeroffel....aan de hand van jullie keuzes en feedback is het logo voor de website toch de aangepaste B geworden.

Simpel maar prima bij de website en bij mij passend. Meteen maar de welkompagina van de website aangepast. De quote van de week komt voortaan voorbij op het blog en de foto van de week is nieuw. Elke week een nieuwe foto die helemaal past bij juf Sas.

Aangepaste logo C ga ik voor mijn nieuwsbrief gebruiken. Iedereen die meegestemd en gedacht heeft, heel erg bedankt! Ik vond het super.

#logo #InstaLogo #instagram #socialmedia #meedenken #website #logoontwerpen #jufSas #digitaal #bedankt #welkom #feedback

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page