• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Een stukje nostalgie: foto van Jeroen, lopend op Jimmy Joy schoenen


Prachtige foto van Jeroen, gemaakt door zijn vader Arie. Achterop de foto staat dat hij in groep 2 zit en dus ongeveer 5 jaar oud is. Wie goed kan rekenen weet dat deze foto dan 47 jaar geleden genomen is. Volgens mij heeft Jeroen daar de Jimmy Joy schoentjes aan die nog steeds bij ons in de kast staan. Geweldige schoenen en in de binnenkant staat, met verend hielkussen. Een stukje nostalgie die ik niet weg kan doen.

#herinnering #foto #schoenen #JimmyJoy #kinderschoenen #groep2 #47jaargeleden #Jeroen #nostalgie #fotografie

25 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0