• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Mijn wens is uitgekomen, mijn eigen domeinnaam jufsas.com


Het was een wens, de website had ik al, maar een echte eigen domeinnaam nog niet. Die wens is vandaag uitgekomen, www.jufsas.com is vastgelegd. Af van de wix reclame op de site en hopenlijk nu ook iets sneller met laden. Alles wat ik leuk vind, komt terug in deze website en het blog. Vormgeven, schrijven, spelen met taal, creativiteit, fotografie, lesgeven (informeren) en nieuwsgierigheid. Mooi om de cijfers te zien van het aantal bezoekers van juli 2014, toen ik begon, tot nu. Trots dat afgelopen maand weer meer bezoekers de site hebben gevonden en de blogs worden gelezen. Een mooi record!

.

#domeinnaam #jufsascom #trots #website #blogs #bloggen #record #wens

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven