• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De eetclub, vriendinnen voor het leven


Negentien jaar geleden leerden we elkaar kennen, toen wij in Stavenisse kwamen wonen. We ontmoeten elkaar door onze kinderen op de peuterspeelzaal en op school. Onze kinderen werden vriendinnen en vrienden en speelden met elkaar en wij verzonnen leuke dingen. Kamperen met elkaar op de Pluimpot, naailes, (veel) koffie drinken, dagjes uit, hardlopen, winkelen, barbecuen, etentjes, zwemmen aan de dijk en ga zo maar door. Inmiddels 19 jaar verder, Renate en ik wonen niet meer in Stavenisse maar we hebben nog steeds contact met elkaar. We hebben een whatsapp groep met de naam de eetclub en eens in de zoveel tijd gaan we lekker eten met elkaar. Soms duurt dat maanden voordat er een datum geregeld is, soms kan dat in 1 dag. Gisteren waren we weer bij de griek Knossos, waar we in 2004 met de kok in de keuken de belangrijke wedstrijd van Griekenland op het EK hebben staan kijken in de keuken. De eigenaar wist het nog. Hoewel we allemaal heel verschillend zijn, is het bijzonder dat we elkaar nog steeds zien en contact houden. We leven met elkaar mee in goede en minder goede tijden. Vriendinnen voor het leven!

#vriendinnen #vriendschap #bijzonder #eetclub #Stavenisse #uiteten

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven