• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Frans Hals Museum Haarlem


Bij onze stedentrip naar Haarlem, mocht een bezoek aan het Frans Hals museum niet ontbreken. Een museum met oude kunst maar een mooie moderne binnenkomst. Je start met een gave presentatie en uitleg over het werk van Frans Hals. Dit maakt het nog leuker om van start te gaan. Ook de tentoonstelling "ik zie ik zie" nodigt uit om goed naar details in de schilderijen te kijken. Ik heb genoten van de geweldige portretten. Zo knap realistisch geschilderd en het straatje waarin het museum (vroeger het oudemannenhuis) gehuisvest is, is alleen al een bezoek waard.

#Haarlem #museum #art #kunst #realistisch #presentatie #youtube #filmpje #straatje #fotogeniek #FransHalsMuseum #FransHals #goudeneeuw #ikzieikzie #tipvanjufSas

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0