google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Tip, leuke kerstfilm op Netflix Arthur Christmas


Ik weet het, eerst nog sinterklaas, maar gisteravond waren dochter Suzanne en ik toe aan een leuke kerstfilm. Suus had Arthur Christmas op Netflix uitgekozen en dat was een goede keus. Wat heb ik gelachen. Ook al weet je na 1 minuut al hoe het verhaal zal gaan lopen, het is makkelijk, mooi gemaakt, lief, gezellig en boordevol met humor. Klein voorbeeld, de baard van Steve en zo zijn er echt talloze voorbeelden te noemen.

De film deed me een beetje denken aan Monsters & Co. Ik ga hem vast nog een keer kijken, deze periode voor de kerst, want hij gaat zo snel dat je bij een tweede keer vast nog meer leuke grappige dingen ontdekt.

#film #tip #arthurchristmas #kerst #netflix #kerstfilm #gezellig #familie #trailer #humor #grappig #tipvanjufSas

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page