google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

Slappe lach bij kapsalon Hairrr


Vrijdag stond bezoek aan de kapper in mijn agenda. Wat zal ik nu weer eens met mijn haar doen? Dat hele blonde vind ik niet passen in deze donkere dagen. Een vriendin gaf via whatsapp een tip en stuurde een foto van een soort ananaskapsel. Mooie tip maar niet echt bruikbaar dacht ik....

Toen ik eenmaal met kapster Chantal had besloten wat het dit keer ging worden en in de verf zat, moest ik vreselijk lachen. Ik leek echt op die ananas. Ik liet de foto aan Chantal zien en zij zette nog wat extra lijnen in de verf zodat het effect nog groter werd. Dit moest vriendin natuurlijk zien dus een er werd een foto van het kunstwerk genomen. En zeg nou zelf, het lijkt er toch op?

Gelukkig is het helemaal goed gekomen en loop ik niet echt als een ananas rond. Kortom, een bezoek aan kapper Hairrr, altijd fijn. Je wordt prima geholpen, er wordt meegedacht, lekkere koffie, er zijn leuke tijdschrijften te lezen in de tijd dat je in de verf zit én er wordt heel wat afgelachen!

#lachen #lol #kapper #haar #hairrr #ananas #look #slappelach #humor

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page