• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Kat Koes handmade bij juf Sas met gratis haakpatroon


Deze poes op pinterest gevonden maar helaas zat er geen patroon bij. Dat is een extra uitdaging voor mij dus ben ik zelf aan het haken geslagen en heb ik het patroon opgeschreven. De kat is gehaakt met garen van de Action en haaknaald 8. Ze is leuk geworden. Poes gaat haar huis vinden in Rotterdam, op de bank bij Suzanne. Ik ga er nog en zwart/grijs vriendje bij maken. In ieder geval is Suus er blij mee.

Steun juf Sas

Ben je blij met dit gratis patroon, steun dan Juf Sas. Mijn patronen bied ik gratis aan, dat wil ik ook zo houden. Het is ook zo'n gedoe om voor een paar euro een patroon te verkopen. Mocht je juf Sas toch een kopje koffie gunnen kun je een donatie doen met een zelf gekozen bedrag. Super bedankt alvast, alle kleine beetjes helpen!

Klik hier voor het patroon.

Vragen

Veel succes! Er is een speciale juf Sas facebook haak-en breigroep waar je je vragen in kunt stellen en mocht echt nog vragen hebben via contact op de site kan je me ook altijd bereiken. Ik pas alleen geen patronen aan, kan je geen advies geven over wol en haak niet op verzoek.


Klik hier voor meer gratis haakpatronen en filmpjes van juf Sas


#poes #haken #patroon #kussen #cat #freecrochetpattern #pattern #crochet #pinterest #haakpatroon #homemade #jufsas #kat #Action #wol #katoen #creatief #gehaaktekat #haakpatroon #gratishaakpatroon #freecrochetpattern #crochetpattern #crochetpatterncat #gehaaktepoes

2,507 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

    ©2021 juf Sas

    google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0