• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Boekquote uit 'Jij zegt het' geschreven door Connie Palmen


Ik werd getriggerd door het boek toen ik Connie Palmen in DWDD zag. Het liefdesverhaal van het dichtersechtpaar Hughes en Path, opgeschreven vanuit het gezichtspunt van Ted Hughes.

Connie Palmen heeft daarvoor veel onderzoek gedaan en de gedichten uit de bundel Birthday Letters van Hughes gebruikt. Het is een allesomvattende, beklemmende, passievolle, gekmakende liefde met helaas een slechte afloop. Sylvia Path pleegt in 1963 zelfmoord. Hughes en Path zijn dan al uit elkaar omdat Hughes verliefd geworden is op een andere vrouw. Ik heb dit boek niet in een ruk uitgelezen. Palmen heeft een rijke woordenschat en gebruikt soms lange en moeilijke zinnen die je een paar keer over moet lezen om te begrijpen wat er staat. Sommige delen in het boek zijn weer toegankelijker.

#boekentip #bookquote #lezen #boek #ConniePalmen #jijzegthet #tip #bibliotheek #liefdesverhaal #liefde #boeken #DWDD #boekquote #boekentipvanjufSas

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven