• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De laatste dagen van de detox kuur Clean 9 van Forever


De kuur is afgelopen. Gisteren was de laatste dag. Vanochtend alles opgemeten en gewogen. Na 9 dagen detoxen ben ik 2,9 kilo kwijt en ben ik 16 cm minder Sas. Vooral op mijn taille ben ik veel cm's kwijt (9 cm), de rest rond de -1 of -2 cm en mijn kuiten zijn gelijk gebleven. Ik ben trots dat ik het volgehouden heb, zeker ook met een voetbalzaterdag erbij. Ik heb me keurig aan het schema gehouden en heb niet gesmokkeld. Was het moeilijk, nee helemaal niet. Geen hongergevoel gehad en eigenlijk werd het de laatste dagen een automatisme. Ik heb alle drie mijn gestelde doelen gehaald. Ik voel me prima. Het was een mooie start om vooral gezond verder te gaan. Met de app Lifesum ga ik proberen er nog 6 kilo van af te krijgen.

Wat heeft de C9 me gebracht:

-2,9 kilo lichter

-9 cm slanker op m'n taille

-geen hongergevoel

-motivatie

-smaller koppie

-veel water leren drinken

-9 dagen zonder koffie

-fit gevoel

-trots op mezelf

-9 dagen zonder alcohol

-gezond gegeten

-nieuwe recepten uitgeprobeerd (voor het eerst linzen en zoete aardappel gegeten)

-afgekickt van suiker

Waar ga ik mee door:

-gezonde levensstijl

-minder alcohol

-minder koffie drinken

-veel water drinken

-drinken van Aloe Vera

-hardlopen

-nieuwe recepten proberen

-kritisch boodschappen doen

-trots zijn op mezelf

Wat kan er beter aan de C9:

-de shakebeker, wat een flutding, hij gaat stroef dicht, lekt en is niet handig

-de benaming van de snack, noem een zakje poeder geen snack

-verschillende soorten smaak van shakes in de 9 dagen. Vanille kwam me op het laatst m'n neus uit. Variatie zou fijn zijn.

#C9 #Clean9 #Forever #afvallen #detox #kuur #lifesum #lijnen #gezond #fit #app #trots

79 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven