• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Brandweerman Sam handmade bij juf Sas


Na Takkie de Teckel had ik de smaak te pakken. Kleinzoon is helemaal weg van brandweerman Sam dus dat werd het volgende haakproject waar ik me op gestort heb. En dat project was eigenlijk zo af. Woensdag ben ik begonnen met de benen van Sam en zaterdag was Sam helemaal af. Helaas kwam Sam net op het goede moment want Micha brak deze zaterdag zijn voet en Sam kon als vriendje meteen aansluiten bij het stoere brandweermannenrood van de gips. Micha is er blij mee en ik bedank Roely Hokke voor het patroon.

Klik hier voor gratis haakpatronen en filmpjes van juf Sas

#haken #creatief #patroon #sam #kleinzoon #knuffel #brandweer #hobby

976 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven