• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Dag 4 en 5 van de detox kuur Clean 9 van Forever


Na de euforie van het weegmoment op dag 3, was er weer een klein hoera op dag 4. Bijna 2,5 kilo eraf in 4 dagen. Hoewel je pas weer op dag 6 mag wegen sta ik toch even elke ochtend vol spanning op de weegschaal. Maar eigenlijk gaat het daar niet om. Ik voel me super lekker, heb energie en voel me vooral gezond en goed bezig. Gisteren keurig de dag doorgekomen en 's middags de hele achtertuin aangepakt. 's Avonds kip met kleine garnaaltjes geroerbakt met ui, knoflook, gele en rode parika, courgette, broccoli, wortels, tomaat, champignons en bosuitjes. De mannen kregen er rijst bij, ik at het met geraspte kaas er over heen. Vanochtend was mijn gewicht hetzelfde gebleven. Oké, het kan niet iedere dag een feestje zijn. Vandaag gewerkt en vanmiddag het weekend ingeluid met 44 minuten hardlopen. Het eerste kwartier ging zwaar maar toen ik eenmaal ingelopen was, kon ik het langer volhouden dan gedacht. Daarna de wc's en badkamer schoongemaakt terwijl manlief lekker stond te koken. Ook hij is een beetje aangestoken door al dat gezonde gedoe van mij en let nu ook op wat hij eet. Hij heeft linzencurry met kip en een naanbroodje gemaakt, 555 kcal, past precies in mijn schema. Nog nooit linzen gegeten maar heerlijk vond ik het. Kortom ik mis de koffie en de alcohol niet en verheug met op het officiële weeg- en meetmoment van morgen. Kom maar op!

#dag #Forever #afvallen #detox #kuur #C9 #Clean9 #hardlopen #wegen #bewegen #fit

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven