• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Dag 3 van detox kuur C9 van Forever


Het eerste weegmoment vandaag, uit mijn bed meteen op de weegschaal en deze gaf 1,6 kilo minder aan. Daar werd ik heel blij van. Bij de centimeters van borst, buik, arm, heupen,taille, bovenbeen en kuit was ik voornamelijk bij mijn taille centimeters kwijt. De rest was nog niet echt schokkend.

Daarna hardloopschoenen onder en naar buiten. Het rondje van 5 kilometer kunnen lopen in 1 keer maar lang niet zo snel als anders(normaal rond de 8,8 km/u, nu 8,3 km/u). Ik had toch behoorlijk zware benen. De dag zelf ging prima. Ik heb geen hongergevoel of andere vervelende bijwerkingen gehad. Wel een shake met sojamelk ipv water gedronken om net iets meer voeding binnen te krijgen. Ik verheugde me de hele dag al op de eerste maaltijd sinds zaterdagavond.

En dat avondeten was heerlijk en ook erg gezond. Tijdens onze avondwandeling gisteren, gaf Ingrid de tip van de zoete gevulde puntpaprika's van Sonja Bakker bij de Lidl. Die heb ik gemaakt met een heerlijke moot zalm erbij en rauwkost. Bij elkaar 409 kcal, terwijl ik er 600 kcal mag. Netjes gedaan en een prima gevoel. Vanavond nog veel thee en water en dan zit dag 3 er ook weer op. Nog 2/3 te gaan.

#C9 #Clean9 #afvallen #fit #Forever #dag #bewegen #wegen #meten