• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Dag 2 van detox kuur Clean 9 van Forever


Dag 2 zit er bijna op. Vandaag gewoon aan het werk, ik was benieuwd hoe ik me zou gaan voelen. Het moment van binnenkomen in Goes was wel even raar want normaal duik ik meteen de keuken in voor koffie. Dat deed ik nu voor een glas water. Dat is even wennen maar eerlijk gezegd mis ik de koffie niet. Voor de zekerheid had ik naast de Aloë Vera, de snack en de shake ook extra wortels en tomaatjes meegenomen. Gelukkig heb ik dit niet nodig gehad, het ging super. Ik heb me geen moment flauw gevoeld. Wel heb ik heel veel geplast. De autorit Goes-Scharendijke was net lang genoeg en gelukkig hadden ze daar op de school ook een wc.

Vanavond gewoon voor de mannen gekookt en daarna heerlijk, wel in dichte mist met veiligheidshesje met lampjes aan (die na 5 minuten al uit waren), ruim een uur gewandeld met vriendin Ingrid. Zo meteen mijn laatste bakje Aloe Vera en dan zit dag 2 erop. Ik verheug me al wel erg op morgen, op de avondmaaltijd. Ik heb geen honger maar kan wel naar de gezelligheid van het samen eten uitkijken. Op naar dag 3, het eerste meet- en weegmoment.

#C9 #Clean9 #detox #afvallen #dag2 #dag #Forever #KarinZuidweg #meten #wegen #bewegen

18 weergaven0 opmerkingen