• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

De start met de detox kuur Clean 9 van Forever


Een nieuwe maand, een nieuwe start. Na het huis aardig opgeruimd te hebben, is het tijd om mijn lijf een grote schoonmaak te geven. Van verschillende mensen had ik al vernomen dat het detoxen helpt, zeker ook tegen vage overgangklachten dus waarom zou ik het niet proberen. Vorige week dinsdag de bestelling bij Karin Zuidweg gedaan en zij kwam vrijdag de doos met alles erin al afleveren. Vandaag ben ik gestart met Clean 9, een negendaagse detoxkuur. Vanochtend alles opgemeten want niet alleen verlies je gewicht, ook centimeters. De eerste twee dagen zijn het zwaarst. Je lichaam en je geest worden gereset. Dag 1 zit er bijna op en het is me alles mee gevallen. Veel pillen, even doorbijten bij de Aloe Vera Gel (is goed te drinken als het koud is) en veel water drinken.

Is er iets moeilijk? Ik mis de koffie, zeker nu het zulk lekker weer was en ik dacht ik ga buiten een bakje koffie drinken. Dat ging dus niet op, dus met een flesje water en het boek van Connie Palmen in de zon. De koffie was ik al gauw vergeten. Ik mis ook wel het kauwen dus af en toe neem ik kauwgom. Verder heb ik vanmiddag met Jeroen ruim een uur gewandeld en dat was heerlijk. Tholen is prachtig in de herfst.

Ik heb zelfs voor de rest van de famiie gekookt en zelf een paar pillen en Aloe Vera Gel achterover geslagen. Het ging me goed af. Morgen nog zo'n dag en dat mag ik daarna een lichte avondmaaltijd. Ik ben benieuwd hoe ik me volgende week maandag voel. Ik houd jullie op de hoogte.

#Clean9 #C9 #detox #Forever #AloeVeraGel #AloeVera #fit #November #opruimen

124 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven