google.com, pub-4822511269067515, DIRECT, f08c47fec0942fa0
top of page
  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • Foto van schrijverjuf Sas

De app Lifesum, goede motivatie bij het afvallen


Goede tip van vriendin Ingrid, deze gratis app Lifesum. Wat maakt deze app zo makkelijk vergeleken bij andere apps of methodes? Er zit een scanner in zodat je de barcode kan scannen van wat je gaat eten of wat je wilt gaan kopen in de winkel. Hij vindt het product vaak meteen en zegt hoeveel calorieen er in zitten. Je kan er dan voor kiezen dit product toe te voegen aan je ontbijt/lunch of diner. Je stelt jezelf een doel voor ogen wat je wilt bereiken in 10 weken. Dat kan gezonder gaan leven, afvallen of aankomen zijn. In mijn geval wil ik er echt de nodige kilo's van af hebben. In de jaren zijn er aardig wat kilo's bijgekomen en die wil ik er nu van af hebben. Het zit in de weg. Ik ben daar al een beetje mee begonnen vanaf de zomer, het gaat langzaam (bijna 4 kilo kwijt) maar er gaat stukje bij beetje wat af. Het hardlopen helpt natuurlijk maar ook het bewuster gaan eten. Dus met deze app ben ik extra blij. Dit gaat zeker helpen om mijn doel te behalen.

#app #mediawijs #digitaal #lifesum #afvallen #fit #hardlopen #bewust

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page