• Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Pinterest
  • Twitter
  • juf Sas

Schilderen/Schilderij


Voordeel van het opruimen is dat er ook weer "ruimte" in je leven komt. Na mijn werkkamer aangepakt te hebben, kwam ik verf en doek tegen. Al een aantal maanden geleden gekocht bij de Action maar nog nooit gebruikt. Vandaag plande ik een schilderdag in. Heerlijk muziek aan en starten met verf, penseel, borden (ingezet als palet) en een doek. De dag vloog om, ik vergat te eten maar vond het heerlijk. En zomaar uit te niets verscheen deze vrouw op het doek. Dit ga ik zeker vaker inplannen.

Klik hier voor de schilderijen en tekeningen van juf Sas

#schilderen #schilderij #tekenen #kunst #art #creatief #opruimen #conspicuous #nieuwsgierig #schilderijvaneenvrouw #schilderijverf #ActionNederland #jufSas #creatiefbezigzijn

13 weergaven0 opmerkingen